Szúnyogháló

  1. Szúnyogháló szerelés
  2. Szúnyogháló

Kiváló minőségű és strapabíró szúnyoghálókat kínálunk. Nálunk minden szúnyogháló alumínium kerettel készül, teflon bevonatú, üvegszálas szúnyoghálóval, melyre 2 év gyártói garanciát kínálunk. Pest megye egész területén ingyenes kiszállással dolgozzunk.

Szúnyogháló Szúnyogháló

Szúnyogháló


Kiváló minőségű és strapabíró szúnyoghálókat kínálunk. Nálunk minden szúnyogháló alumínium kerettel készül, teflon bevonatú, üvegszálas szúnyoghálóval, melyre 2 év gyártói garanciát kínálunk. Pest megye egész területén ingyenes kiszállással dolgozzunk. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Szúnyogháló ajtóra, ablakra, ahogyan ön szeretné. 2 hét alatt felszereljük új szúnyoghálóját.

Cégünk sokfajta szúnyoghálóval foglalkozik, ajtóra és ablakra egyaránt gyártunk hálókat. A szúnyoghálóink kérhetőek egyedi színben, de az alapszíneink a fehér és a sötétbarna között is lehet választani. Ha van háziállat akkor ajánljuk az állatbiztos hálónkat, amely még egy óriás testű kutyának a „támadása” ellen is tud védekezni.

Lehetősége van redőnnyel, vagy zsalúziával együtt kérni, együtt olcsóbb a beszerelés. A szúnyoghálókat egyedi méretek alapján készítjük el, amelyeket egy előzetes felmérés során mérünk le. Ha nem tudja, hogy milyen hálót szeretne, akkor segítünk Önnek a döntésben. Foglalkozunk továbbá szúnyoghálók javításával is. Működési területünk Budapest és Pest megye, más terület esetén hívja fel ügyfélszolgálatunkat egyeztetésért. További információért hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 20:00 óra között a +36 (70) 313 42 37 telefonszámon.

Visszahívást kérek

Fix keretes szúnyogháló

Fix keretes szúnyogháló

Olcsó és biztonságos megoldás a rovarok távoltartására. Nem mozgatható, szellőzés szempontjából ez hátrány lehet. A fix keretes szúnyogháló fehér, sötétbarna és egyedi színekben is elérhető. Lehetőség van állatbiztos hálóval is kérni. Két év garanciát biztosítunk a hálóra. Egyedi íves ablakra is felszerelhető.

Fix keretes szúnyogháló ára

20 000 Ft / m2 -től

Fix keretes szúnyogháló

Rolós szúnyogháló

Rolós szúnyogháló

A rolós szúnyogháló függőleges irányba mozgatható, így hatékonnyá teszi a szellőztetést. Alapszínekben és egyedi színekben is megrendelhető. A háló sínben fut, amely gátolja a rovarok bejutását. Két év garanciát biztosítunk a termékre. Kérhető ablakra és ajtóra egyaránt háziállat biztos szúnyogháló.

Rolós szúnyogháló ára

32 000 Ft / m2-től

Rolós szúnyogháló

Nyíló szúnyogháló ajtó

Nyíló szúnyogháló ajtó

Ajánljuk bejárati ajtók, terasz ajtók és erkély ajtókhoz. Fehér, sötétbarna színekben elérhető, de egyedi színben is kérhető. Extraként kérhető rugdosóval. Egyedi méretek alapján készítjük el, így szükséges egy előzetes felmérés. Keretes szúnyogháló is rendelhető, amely alumíniumból készül és jól illeszkedik minden ajtó típushoz.

Nyíló szúnyogháló ajtó ára

45 000 Ft / m2-től

Nyíló szúnyogháló ajtó

Rolós szúnyogháló ajtó

Rolós szúnyogháló ajtó

Mindenhova, de leginkább kis helyekre ajánlatos, mint például az erkélyek, mivel nem szükséges extra hely a kinyitásához. Háziállat megléte esetén ajánljuk az állatbiztos hálónkat, amely strapabíróbb. Kérhető egy tokos, dupla tokos és stoppos kivitelben, valamit alapszíneinkben vagy egyedi színben is.

Rolós szúnyogháló ajtó ára

32 000 Ft / m2-től

Rolós szúnyogháló ajtó

Pliszé szúnyogháló

Pliszé szúnyogháló

A pliszé szúnyogháló a legjobb minőségű szúnyogháló típus ma, amelyet lehet rolós szúnyoghálóba is építeni. Kérheti alapszíneink (fehér és sötétbarna) egyikével, de kérheti egyedi színben is. Mint minden hálónkra, úgy erre is két év garanciát biztosítunk. A piacon a láncos és a zsinóros megoldás érhető el, mi csak a zsinórosat forgalmazzuk, amelyben nincs mechanikus rész, amely eltörhetne. Ajtóra és ablakra egyaránt felszerelhető.

Pliszé szúnyogháló ára

50 000 Ft / m2-től

Pliszé szúnyogháló

Egyedi íves szúnyogháló

Egyedi íves szúnyogháló

Az egyedi íves ablakokra fix keretes szúnyoghálót szoktunk felszerelni. Az egyedi méretek és ívek alapján gyártjuk le a hálót, amelynek a színét Ön választja ki (alapszíneink és egyedi színek között tud választani). Az egyedi íves szúnyoghálókra is lehet kérni állatbiztos hálót amennyiben van háziállata. Az egyedi íves szúnyogháló kérhető ajtóra is. Felmérés mindenképpen szükséges, melyet ingyenes kiszállással vállalunk.

Egyedi szúnyogháló ára

Kérjen ajánlatot!

Egyedi íves szúnyogháló

Szúnyoghálós redőny

Szúnyoghálós redőny

Ha költséghatékonyan szeretné megoldani az árnyékolást, és kint tartani a rovarokat akkor a szúnyoghálós redőny vagy másnéven a kombinált redőny jó választás lehet. Együtt olcsóbb a beszerelés. A termék ára sok mindentől függ, például a redőny anyagától (műanyag vagy alumínium) illetve a szúnyoghálótól is (rolós vagy pliszé, méretek, extrák). A redőny vezérlése lehet gurtnis vagy beépíthető redőnymotor is.

Szúnyoghálós redőny ára

Kérjen ajánlatot!

Szúnyoghálós redőny

Szúnyoghálós zsalúzia

Szúnyoghálós zsalúzia

A szúnyoghálós zsalúzia ára a lamelláktól, színtől, mérettől és egyéb extráktól függ. A zsalúziáink erős és tartós szerkezetek, amelyek svájci alapanyagokból kerülnek legyártásra. Lehet tokozott, és lehet rejtett tokos, lehet kurblis vagy motoros. A zsalúzia lamellák négy lamella típusban kérhetőek. Pest megye területén ingyenes kiszállással és 2 év gyártói garanciával állunk az Ön rendelkezésére. Hívjon minket és mi szívesen segítünk.

Szúnyoghálós zsalúzia ára

Kérjen ajánlatot!

Szúnyoghálós zsalúzia
Szúnyogháló
Elszakadt szúnyogháló javítása

Elszakadt szúnyogháló javítása

Az elszakadt szúnyoghálót ki kell cserélni. A szúnyogháló cseréjének az ára attól függ, hogy milyen háló volt beszerelve. Ha háziállat okozta a szakadást akkor felhívnánk a figyelmét az állatbiztos hálóinkra, amelyek akár egy nagykutyának a „támadását” is képes kivédeni.

Fix keretes szúnyoghálók háló cseréje: 6 000 Ft / m2 

Nyíló és toló ajtók szúnyoghálók háló cseréje: 6 000 Ft / m2 

Rolós ablak szúnyoghálójának cseréje: 9 000 Ft / m2

Rolós ajtó szúnyoghálók cseréje: 9 000 Ft / m2

Szúnyogháló keret javítás

A keret meghibásodása esetén a keretet újra le kell gyártani, azonban szerencsés esetben lehet javítani is. A szúnyogháló sok esetben menthető, de ezt látnia kell egy munkatársunknak. A gyártási költséget nehéz megmondani, mivel függ a keret méretétől, anyagától, színétől és egyéb paraméterektől.

További információért hívja ügyfélszolgálatunkat 08:00 - 20:00 között a +36 (70) 313 42 37 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az ajanlatkeres@redony-szereles.hu címünkre.

Szúnyogháló keret javítás

Megrendelés menete

Szúnyogháló megrendelése előtt mindenképpen azt javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden szúnyogháló egyedi méretek alapján készül. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszinen is. Időpont egyeztetéshez kérem hívja ügyfélszolgálatunkat.

Minőség és garancia

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű alkatrészek felhasználásával kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást.

Termékeinkre 2 év garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (70) 313 42 37 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a szúnyoghálóval szemben.

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

+36 (70) 313 42 37

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi alapanyagokkal. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Visszahívást kérek

Szúnyogháló

Kiszállást és felmérést vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu , Piliscsaba , Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs , Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence , Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.


Vissza