Szúnyogháló XV. kerület

  1. Szúnyogháló javítás
  2. Szúnyogháló XV. kerület

A főváros minden kerületében biztosítjuk szolgáltatásunkat. Két év garanciával gyártunk szúnyoghálókat ajtókra és ablakokra egyaránt, egyedi kivitelezésben.

Szúnyogháló XV. kerület Szúnyogháló XV. kerület

Szúnyogháló XV. kerület


Pest megye területén, és Budapest minden kerületében biztosítjuk szolgáltatásunkat. Többfajta szúnyogháló van kínálatunkban, amelyeket lejjebb görgetve meg is tekinthet, a bruttó árakkal együtt. Áraink tartalmazzák a beszerelés költségét is. Szúnyoghálók beszerelését és megszerelését vállaljuk. Szúnyoghálóink elérhetőek fehér és sötétbarna színben. Más szín iránti igényt előre kell jelezni.

Ha van háziállata akkor ajánljuk az állatbiztos hálóinkat. Ezek ellenállóbb, strapabíróbb hálók, amelyekben egy óriástestű kutya sem tud kárt tenni. A szúnyoghálóknak az elkészítését megelőzi egy előzetes felmérés, amely során lemérjük a méreteket. Ezt követően személyre szólóan gyártjuk le a szúnyoghálót.

Minden termékünkre két év garanciát adunk. Szúnyoghálóinkat kérheti fa mintázattal is. További információért kérem hívja ügyfélszolgálatunkat H-P 08:00 - 17:00 között a +36 (70) 313 42 37 telefonszámon vagy írjon nekünk az ajanlatkeres@szunyoghalo-szereles.hu címünkre.

Visszahívást kérek

Fix keretes szúnyogháló

Fix keretes szúnyogháló

Gazdaságos megoldás a rovarok kint tartására. Nem mozdítható, így olyan helyiségbe érdemes beszerelni ahol nem okoz gondot az, hogyha nehezíti a szellőztetést. Kérhető fehér vagy sötétbarna hálóval, vagy egyedi színben is elérhető. Kérhető fa mintázattal is. Mint minden termékünkre, úgy erre is két év garanciát biztosítunk. 

Minimum rendelési méret: 1 m2

90 * 30, 7 * 18, alapszínben: 7 500 Ft / m2

9 * 33, 10 * 25, alapszínben: 8 000 Ft / m2

20 * 22, alapszínben: 8 500Ft / m2

Fix keretes szúnyogháló

Szúnyoghálós redőny

Szúnyoghálós redőny

Együtt olcsóbb! A redőnyt kérheti műanyag vagy alumínium kivitelben, a szúnyoghálót pedig kérheti fix, rolós vagy pliszé kivitelben. Fehér és sötétbarna színeink közül választhat, de lehetősége van egyedi színt is választani. Egyedi méretek és egyéni igények alapján készítjük el. 2 + 3 év garanciát vállalunk.

Minimum rendelési méret: 1 m2

Műanyag redőnnyel: 20 066 Ft / m2 -tól

Alumínium redőnnyel: 31 496 Ft / m2 - tól

Garancia redőnyre: 2 + 3 év.

Szúnyoghálós redőny

Szúnyoghálós zsalúzia

Szúnyoghálós zsalúzia

Választhat C-80, Z-90, illetve S-90 lamellával szerelt zsalúziát. A formában találhatunk különbségeket. A jó választás érdekében kérje segítségünket. A zsalúzia mellé választhat szúnyoghálót kínálatunkból. A zsalúziákra 5 év garanciát adunk, egyedi méretek és igények alapján gyártjuk le.

Minimum rendelési méret: 1 m2

Zsalúziá lamellák közül választhat:

C-80, Z-90, S-90

Garancia zsalúziára: 5 év

Szúnyoghálós zsalúzia

Pliszé szúnyogháló

Pliszé szúnyogháló

A legjobb választás ma a piacon. Ablakokra és ajtókra is fel lehet szerelni, akár extra nagy méretben is. Pliszírozott kialakítása miatt is népszerű. Nálunk a zsinóros kivitel elérhető, amely halkabb, mint a láncos. Minimum két négyzetmétert kell megrendelni. Két év garanciát biztosítunk.

Minimum rendelési méret: 2 m2

Pliszé ablak, alapszínben: 26 000 Ft / m2

Pliszé ajtó, alapszínben: 26 000 Ft / m2

Mindkét termék: zsinorós

Pliszé szúnyogháló

Rolós szúnyogháló

Rolós szúnyogháló

A rolós szúnyogháló függőlegesen mozdítható az ablakokon, így elősegítve a hatékony szellőztetést. Kérhető fehér vagy sötétbarna színben de egyedi színekben is megvalósítható a háló. Kérhető állatbiztos hálóval, amely ellenállóbb és strapabíróbb, ideális választás, ha van házi állata.

Minimum rendelési méret: 1 m2

40-es tokkal, alapszínben: 12 500 Ft / m2

45-ös tokkal, alapszínben: 13 500 Ft / m2

60-as tokkal, alapszínben: 15 500 Ft /m2

Rolós szúnyogháló

Rolós szúnyogháló ajtó

Rolós szúnyogháló ajtó

Ideális erkély ajtókhoz, bejárati ajtókhoz, terasz ajtókhoz, főleg olyan helyekre, ahol kevés a hely, mint például a francia erkély. Kérhető fehér vagy sötétbarna színben, egytokos, duplatokos, vagy stoppos kivitelben. Ha más színt szeretne azt kérjük előre jelezze. Kérhető állatbiztos szúnyoghálóval is. Két év garanciát adunk.

Minimum rendelési méret: 1,7 m2

Egytokos, vízszintes ajtó: 14 000 Ft / m2

Duplatokos, vízszintes ajtó: 14 500 Ft / m2

Stoppos, vízszintes ajtó: 22 000 Ft / m2

Rolós szúnyogháló ajtó

Egyedi íves szúnyogháló

Egyedi íves szúnyogháló

Egyedi íves ablakokra is készítünk szúnyoghálót, fix keretes szúnyoghálót készítünk. Kérhető fehér és sötétbarna színben, illetve +25% felár ellenében más színben is megrendelhető. Kérheti állatbiztos kivitelben, amely sokkal ellenállóbb és strapabíróbb. Egy előzetes felmérés során levesszük a méreteket és íveket.

Minimum rendelési méret: 1 m2

Egyedi, nem szabványos négyzet alakú

szúnyoghálók esetében a felár +50%.

Íves szúnyoghálók esetében a felár: +100% 

Egyedi íves szúnyogháló

Nyíló szúnyogháló ajtó

Nyíló szúnyogháló ajtó

Alkalmas bejárati, terasz és erkély ajtókhoz egyaránt. Kérhet alapszíneinkben (fehér és sötétbarna) illetve kérhető egyedi színben is. Kérhető továbbá állatbiztos hálóval is, illetve kérhető keretes kivitelben, amely alumíniumból készül és minden ajtóhoz passzol. Két év garanciát adunk erre a termékünkre is.

Minimum rendelési méret: 1,7 m2

Nyíló ajtó, alapszínben: 14 000 Ft / m2

Extraként kérhető rugdosóval: 3 000 Ft / db

Keretes ajtó, alapszínben: 20 000 Ft/ m2

Nyíló szúnyogháló ajtó
Szúnyogháló XV. kerület
Szúnyogháló rugó javítás

Szúnyogháló rugó javítás

Ha a rugó tönkrement, akkor mindenképp javítani kell, erre az a megoldás, hogy kicseréljük a rugót. A szúnyogháló rugó cseréjének ára a rugó típusától függően 2500Ft/db vagy 5000Ft/db. 

Ha nem tudja, hogy melyik van önnek, akkor hívja ügyfélszolgálatunkat H-P 08:00 - 17:00 között a +36 (70) 313 42 37 telefonszámon és segítünk.

Elszakadt szúnyogháló javítása

Az elszakaszt szúnyoghálót ki kell cserélni. Ha házi kedvence miatt szakadt ki, akkor tanácsoljuk, hogy a következő háló állatbiztos legyen.

Fix keretes szúnyoghálók háló cseréje: 6 000 Ft / m2 (*)

Nyíló és toló ajtók szúnyoghálók háló cseréje: 6 000 Ft / m2 (*)

Rolós ablak szúnyoghálójának cseréje: 9 000 Ft / m2

Rolós ajtó szúnyoghálók cseréje: 9 000 Ft / m2

Elszakadt szúnyogháló javítása

Megrendelés menete

Szúnyogháló megrendelése előtt mindenképpen azt javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden szúnyogháló egyedi méretek alapján készül. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszinen is. Időpont egyeztetéshez kérem hívja ügyfélszolgálatunkat.

Minőség és garancia

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű alkatrészek felhasználásával kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást.

Termékeinkre 2 év garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap H-P 08:00 - 17:00 között a +36 (70) 313 42 37 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a szúnyoghálóval szemben.

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

+36 (70) 313 42 37

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi alapanyagokkal. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Visszahívást kérek

Szúnyogháló XV. kerület

Kiszállást és felmérést vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu , Piliscsaba , Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs , Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence , Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.


Vissza