Szúnyogháló Gyöngyös

  1. Szúnyogháló javítás
  2. Szúnyogháló Gyöngyös

Cégünk vállalja a szúnyoghálóknak a felszerelését és javítását. Személyre szólóan gyártjuk le a szúnyoghálókat, két év garanciával. Már 7 500 FT / m2-től.

Szúnyogháló Gyöngyös Szúnyogháló Gyöngyös

Szúnyogháló Gyöngyös


Cégünk Budapesten és Pest megyében vállalja a munkálat. Más település esetén, mint Gyöngyös kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. Foglalkozunk szúnyoghálók gyártásával, felszerelésével és javításával. Szúnyoghálóink között talál ablakra és ajtóra egyaránt valót. Részletesen lejjebb görgetve ismerkedhet meg a pontos típusokkal, az árakkal együtt.

Az áraink bruttó árak és tartalmazzák a beszerelés díját is. Minden termékünkre két év garanciát adunk. Szúnyoghálóink kérhetőek alapszíneinkben (fehér és sötétbarna), illetve egyedi színben is. Ha van háziállata akkor ajánljuk Önnek az állatbiztos szúnyoghálóinkat. Ezek sokkal ellenállóbb hálók, óriástestű kutyák mellé is tökéletes választás, hiszen nem tudnak benne kárt tenni.

Szúnyoghálóinkat össze lehet kombinálni redőnnyel vagy akár zsalúziával is. Meghibásodás esetén vállaljuk a javítást is. Minden termékünkre két év garanciát biztosítunk. Szúnyoghálóinkat egyedi méretek és igények alapján, személyre szólóan gyártjuk le. További információért hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 9:00 és 17:00 óra között a +36 (70) 313 42 37 telefonszámon.

Visszahívást kérek

Fix keretes szúnyogháló

Fix keretes szúnyogháló

A fix keretes szúnyogháló egy nem mozgatható szúnyogháló, de a legolcsóbb megoldás a rovarok kint tartására. A fix keretes szúnyogháló kérhető alapszíneinkben, amelyek a fehér és a sötétbarna, de egyedi kérésre legyártjuk más színben is. Ha van háziállata akkor ajánljuk az állatbiztos hálóinkat is, amelyek nagyobb védelmet biztosítanak.

Minimum rendelési méret: 1 m2

90 * 30, 7 * 18, alapszínben: 7 500 Ft / m2

9 * 33, 10 * 25, alapszínben: 8 000 Ft / m2

20 * 22, alapszínben: 8 500Ft / m2

Fix keretes szúnyogháló

Rolós szúnyogháló

Rolós szúnyogháló

A rolós szúnyogháló egy függőlegesen mozgatható szúnyogháló. Jól kombinálható redőnnyel vagy zsalúziával. Kérhető akár pliszé szúnyoghálóval is. A rolós szúnyoghálót is lehet kérni alapszíneinkben, melyek a fehér és a sötétbarna. Kérésre egyedi színben is legyártjuk természetesen. Két év garanciát biztosítunk erre a termékre.

Minimum rendelési méret: 1 m2

40-es tokkal, alapszínben: 12 500 Ft / m2

45-ös tokkal, alapszínben: 13 500 Ft / m2

60-as tokkal, alapszínben: 15 500 Ft /m2

Rolós szúnyogháló

Nyíló szúnyogháló ajtó

Nyíló szúnyogháló ajtó

Jó választás terasz ajtók, bejárati ajtók mellé. Minden meglévő ajtóval kompatibilis. Kérhető keretes kivitelben, melynek az anyaga alumínium. Ha van háziállata akkor ajánlott állatbiztos hálóval kérni ezt a szúnyoghálót. Alapszíneinkben (fehér és sötétbarna) illetve egyedi színekben érhető el. Két év garanciát adunk rá.

Minimum rendelési méret: 1,7 m2

Nyíló ajtó, alapszínben: 14 000 Ft / m2

Extraként kérhető rugdosóval: 3 000 Ft / db

Keretes ajtó, alapszínben: 20 000 Ft/ m2

Nyíló szúnyogháló ajtó

Rolós szúnyogháló ajtó

Rolós szúnyogháló ajtó

Vízszintesen mozgó szúnyogháló ajtó, amely alkalmas minden ajtóhoz, ajánlott a kis helyekre is, mint például az erkély ajtók. Kérhető állatbiztos hálóval, amely nagyobb védelmet nyújt. Alapszíneinkben érhető el, illetve felár ellenében egyedi színben is, illetve fa mintázattal. Erre a termékünkre is két év garanciát biztosítunk.

Minimum rendelési méret: 1,7 m2

Egytokos, vízszintes ajtó: 14 000 Ft / m2

Duplatokos, vízszintes ajtó: 14 500 Ft / m2

Stoppos, vízszintes ajtó: 22 000 Ft / m2

Rolós szúnyogháló ajtó

Pliszé szúnyogháló

Pliszé szúnyogháló

A pliszé szúnyogháló a legjobb minőségű háló a piacon. Készíthetünk belőle ablakra és ajtóra egyaránt hálót, akár extra nagy méretekben is. A piacon a láncos és a zsinóros kivitel érhető el, nálunk csak a zsinóros, amely halk és nincsenek benne meghibásodható mechanikus részek. Alapszínekben és egyediszínekben is elérhető.

Minimum rendelési méret: 2 m2

Pliszé ablak, alapszínben: 26 000 Ft / m2

Pliszé ajtó, alapszínben: 26 000 Ft / m2

Mindkét termék: zsinorós

Pliszé szúnyogháló

Egyedi íves szúnyogháló

Egyedi íves szúnyogháló

Egyedi ívű, formájú ablakokra és ajtókra is gyártunk szúnyoghálókat. Alapszíneink közül választhat, amelyek a fehér és a sötétbarna, de kérheti egyedi színben is a szúnyoghálót, vagy akár fa mintázattal is. A gyártás előtt mindig van egy helyszíni felmérés, amely során lemérjük a méreteket és az íveket.

Minimum rendelési méret: 1 m2

Egyedi, nem szabványos négyzet alakú

szúnyoghálók esetében a felár +50%.

Íves szúnyoghálók esetében a felár: +100% 

Egyedi íves szúnyogháló

Szúnyoghálós redőny

Szúnyoghálós redőny

Többféle szúnyoghálót is betudunk egyszerre építeni a redőnnyel együtt. A redőny lehet alumínium vagy műanyag. Minden megrendelés előtt szükség van egy előzetes felmérésre, amely során lemérjük a pontos méreteket és rögzítjük a különböző egyedi igényeket. Kettő plusz három év garanciát biztosítunk.

Minimum rendelési méret: 1 m2

Műanyag redőnnyel: 20 066 Ft / m2 -tól

Alumínium redőnnyel: 31 496 Ft / m2 - tól

Garancia redőnyre: 2 + 3 év.

Szúnyoghálós redőny

Szúnyoghálós zsalúzia

Szúnyoghálós zsalúzia

A redőny mellett zsalúziát is választhat a szúnyoghálóhoz. A zsalúziáink mindig jó minőségűek, svájci alapanyagokból kerülnek legyártásra. Az árat mindig az határozza meg, hogy milyen méretek vannak, milyen szúnyoghálót választ, milyen extrákat kér, illetve, hogy milyen lamella típust választ.

Minimum rendelési méret: 1 m2

Zsalúziá lamellák közül választhat:

C-80, Z-90, S-90

Garancia zsalúziára: 5 év

Szúnyoghálós zsalúzia
Szúnyogháló Gyöngyös
Szúnyogháló mágnescsík csere

Szúnyogháló mágnescsík csere

A rolós szúnyoghálókban találhatóak a mágnescsíkok, amelyek, ha valamilyen oknál fogva meghibásodnak, akkor nem tudjuk behúzni a szúnyoghálót. Egy megoldás van, a csere.

A mágnescsík cseréjének ára 4000 Ft / fm.

Pliszé szúnyogháló zsinór csere

A rossz felszerelés vagy az alkatrészek kopása szokta okozni a pliszé szúnyogháló zsinórjának az elszakadását. Ha csak ennyi a probléma akkor azt a helyszínen tudjuk javítani. Azonban, ha más is sérült, például a szúnyogháló, akkor nem lehet csak a helyszínen megoldani a problémát.

A pliszé szúnyogháló zsinór cseréje 30 000 Ft / db.

Pliszé szúnyogháló zsinór csere

Megrendelés menete

Szúnyogháló megrendelése előtt mindenképpen azt javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden szúnyogháló egyedi méretek alapján készül. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszinen is. Időpont egyeztetéshez kérem hívja ügyfélszolgálatunkat.

Minőség és garancia

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű alkatrészek felhasználásával kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást.

Termékeinkre 2 év garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap H-P 08:00 - 17:00 között a +36 (70) 313 42 37 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a szúnyoghálóval szemben.

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

+36 (70) 313 42 37

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi alapanyagokkal. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Visszahívást kérek

Szúnyogháló Gyöngyös

Kiszállást és felmérést vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu , Piliscsaba , Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs , Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence , Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.


Vissza