Szúnyogháló gyártás

  1. Szúnyogháló javítás
  2. Szúnyogháló gyártás

Cégünk egyedileg gyárt le szúnyoghálókat ajtókra és ablakokra egyaránt. Két év garanciát biztosítunk minden termékünkre. Budapesten és Pest megyében dolgozunk.

Szúnyogháló gyártás Szúnyogháló gyártás

Szúnyogháló gyártás


Cégünk szúnyoghálóknak a gyártásával és felszerelésével foglalkozik. Sokfajta szúnyoghálót gyártunk ablakokra és ajtókra egyaránt. Minden szúnyoghálót egyedileg készítünk el. A legyártás előtt mindig van egy előzetes helyszíni felmérés, amely során lemérjük a pontos méreteket és rögzítjük az egyedi igényeket.

A szúnyoghálóinkat kérheti alapszíneinkben, amely a fehér és a sötétbarna. Továbbá kérésre legyártjuk egyedi színben is. A szúnyoghálóinkat kérheti állatbiztos hálóval, ez ajánlott, amennyiben van háziállata. Redőnnyel, illetve zsalúziával együtt is betudjuk szerelni a szúnyoghálóinkat.

Szúnyoghálóinkra két év garanciát vállalunk, lejjebb görgetve megtekintheti a termék kínálatunkat az árakkal együtt. Az áraink bruttó árak és tartalmazzák a beszerelés költségét is. Cégünk Budapesten és Pest megyében vállalja a munkálatokat. Amennyiben más településről lenne szó, kérjük keresse fel ügyfélszolgálatunkat. További információért kérem hívja ügyfélszolgálatunkat H-P 08:00 - 17:00 között a +36 (70) 313 42 37 telefonszámon vagy írjon nekünk az ajanlatkeres@szunyoghalo-szereles.hu címünkre.

Visszahívást kérek

Fix keretes szúnyogháló

Fix keretes szúnyogháló

A fix keretes szúnyogháló nem mozgatható szúnyogháló, így a szellőztetést nehezítheti. Ezért olyan helyre érdemes rakni, ahol ez nem probléma. A fix keretes szúnyogháló a legolcsóbb megoldás a rovarok kint tartására. Kérhető alapszíneink (fehér és sötétbarna) de kérhető egyedi színben is. Két év garanciát biztosítunk.

Minimum rendelési méret: 1 m2

90 * 30, 7 * 18, alapszínben: 7 500 Ft / m2

9 * 33, 10 * 25, alapszínben: 8 000 Ft / m2

20 * 22, alapszínben: 8 500Ft / m2

Fix keretes szúnyogháló

Rolós szúnyogháló

Rolós szúnyogháló

A rolós szúnyogháló egy mozgatható szúnyogháló, ezért szellőztetés során rendkívül hatékony. Kérhető állatbiztos hálóval, de akár redőnnyel vagy zsalúziával együtt is betudjuk építeni. Alapszíneinkben érhető el, illetve kérés esetén egyedi színben is. Pliszé szúnyoghálóval is letudjuk gyártani. Két év garanciát biztosítunk.

Minimum rendelési méret: 1 m2

40-es tokkal, alapszínben: 12 500 Ft / m2

45-ös tokkal, alapszínben: 13 500 Ft / m2

60-as tokkal, alapszínben: 15 500 Ft /m2

Rolós szúnyogháló

Nyíló szúnyogháló ajtó

Nyíló szúnyogháló ajtó

A nyíló szúnyogháló ajtó minden meglévő ajtóval kompatibilis. Ha van háziállata akkor feltétlenül ajánljuk Önnek az állatbiztos hálót. Kérhető alapszíneinkben (fehér és sötétbarna) vagy egyedi színben. Van keretes nyíló szúnyogháló ajtónk is, aminek az anyaga az alumínium. Két év garanciát adunk.

Minimum rendelési méret: 1,7 m2

Nyíló ajtó, alapszínben: 14 000 Ft / m2

Extraként kérhető rugdosóval: 3 000 Ft / db

Keretes ajtó, alapszínben: 20 000 Ft/ m2

Nyíló szúnyogháló ajtó

Rolós szúnyogháló ajtó

Rolós szúnyogháló ajtó

A rolós szúnyogháló ajtó vízszintesen mozgatható. Alkalmas terasz ajtókhoz, bejárati ajtók és erkély ajtókhoz, de akár francia erkélyekhez is jó választás, mivel nincs szükség extra helyre a kinyitáshoz. Kérhető állatbiztos hálóval, fehér vagy sötétbarna színben. Kérés esetén egyedi színben is legyártjuk.

Minimum rendelési méret: 1,7 m2

Egytokos, vízszintes ajtó: 14 000 Ft / m2

Duplatokos, vízszintes ajtó: 14 500 Ft / m2

Stoppos, vízszintes ajtó: 22 000 Ft / m2

Rolós szúnyogháló ajtó

Pliszé szúnyogháló

Pliszé szúnyogháló

A pliszé szúnyogháló jelenleg a legjobb minőségű szúnyogháló a piacon. Ablakokra, ajtókra és akár extra nagy méretekben is legyártjuk. Kérhető alapszíneinkben, amely a fehér és a sötétbarna, de kérhető egyedi színben is. A piacon a láncos és a zsinóros kivitel érhető el, nálunk csak a zsinóros érhető el, amiben nincs mechanikus rész ami meghibásodhatna.

Minimum rendelési méret: 2 m2

Pliszé ablak, alapszínben: 26 000 Ft / m2

Pliszé ajtó, alapszínben: 26 000 Ft / m2

Mindkét termék: zsinorós

Pliszé szúnyogháló

Egyedi íves szúnyogháló

Egyedi íves szúnyogháló

Az egyedi íves ablakokra és ajtókra is készítünk szúnyoghálót. Mindig van egy előzetes felmérés, amely során lemérjük a méreteket, és rögzítjük az egyedi igényeket. Az egyedi íves szúnyoghálóink kérhetőek az alapszíneinkben, amelyek a fehér és a sötétbarna, vagy kérhetőek egyedi színben is. Két év garanciát biztosítunk.

Minimum rendelési méret: 1 m2

Egyedi, nem szabványos négyzet alakú

szúnyoghálók esetében a felár +50%.

Íves szúnyoghálók esetében a felár: +100% 

Egyedi íves szúnyogháló

Szúnyoghálós redőny

Szúnyoghálós redőny

A fix keretes, rolós és a pliszé szúnyoghálókat belehet szerelni együttesen a redőnnyel. A redőny anyaga lehet alumínium, vagy lehet műanyag. A két termék egymástól függetlenül tud működni. Költséghatékony megoldás, hiszen a két termék együtt olcsóbb. Egyedi méretek és igények alapján gyártjuk le.

Minimum rendelési méret: 1 m2

Műanyag redőnnyel: 20 066 Ft / m2 -tól

Alumínium redőnnyel: 31 496 Ft / m2 - tól

Garancia redőnyre: 2 + 3 év.

Szúnyoghálós redőny

Szúnyoghálós zsalúzia

Szúnyoghálós zsalúzia

A zsalúziákat fel lehet szerelni szúnyoghálóval együtt, így egyszerre tud gondoskodni az árnyékolásról és a rovarok elleni védekezésről. A zsalúziának az ára a méretektől, a kívánt extráktól és a választott lamella típusoktól függ. A zsalúziáink mind jó minőségűek, svájci alapanyagokból kerülne legyártásra.

Minimum rendelési méret: 1 m2

Zsalúziá lamellák közül választhat:

C-80, Z-90, S-90

Garancia zsalúziára: 5 év

Szúnyoghálós zsalúzia
Szúnyogháló gyártás
Fix keretes szúnyogháló ár

Fix keretes szúnyogháló ár

A fix keretes szúnyogháló minimum rendelési mérete 1 m2. A szúnyoghálóinkat egyedi igények alapján gyártjuk le, így az ár változhat. Összeszedtünk néhány példát:

9 * 30-as izofix fehér és sötét barna alapszínekben: 7 500 Ft / m2

9 * 33-as izofix fehér és sötétbarna alapszínben: 8 000 Ft / m2

7 * 18-as izofix fehér és sötétbarna alapszínben: 7 500 Ft / m2

10 * 25-ös izofix fehér és sötétbarna alapszínben: 8 000 Ft / m2

20 * 22-as izofix fehér és sötétbarna alapszínben: 8 500 Ft / m2

Rolós szúnyogháló ár

A rolós szúnyogháló ára is mindig a mérettől, a színtől és a kért extráktól függ. A minimum rendelési méret itt is 1 m2. Pár példa árainkra:

40-es tokkal, fehér vagy sötét barna alapszínben: ablakra 12 500 Ft / m2

45-ös tokkal, fehér vagy sötét barna alapszínben ablakra: 13 500 Ft / m2

60-as tokkal, fehér vagy sötét barna alapszínben ablakra: 15 500 Ft / m2

Egytokos vízszintes ajtó fehér vagy sötétbarna alapszínben: 14 000 Ft / m2

egyedi színben +25%, famintázatban +25% felárral!

Stoppos vízszintes ajtó, fehér vagy sötét barna alapszínben: 22 000 Ft / m2

Rolós szúnyogháló ár

Megrendelés menete

Szúnyogháló megrendelése előtt mindenképpen azt javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden szúnyogháló egyedi méretek alapján készül. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszinen is. Időpont egyeztetéshez kérem hívja ügyfélszolgálatunkat.

Minőség és garancia

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű alkatrészek felhasználásával kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást.

Termékeinkre 2 év garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap H-P 08:00 - 17:00 között a +36 (70) 313 42 37 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a szúnyoghálóval szemben.

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

+36 (70) 313 42 37

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi alapanyagokkal. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Visszahívást kérek

Szúnyogháló gyártás

Kiszállást és felmérést vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu , Piliscsaba , Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs , Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence , Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.


Vissza