Szúnyogháló Gödöllő

  1. Szúnyogháló javítás
  2. Szúnyogháló Gödöllő

Pest megyében, így Gödöllőn is vállaljuk a szúnyoghálóknak az elkészítését és javítását. Két év garanciával, egyedi kivitelben adjuk szúnyoghálóinkat.

Szúnyogháló Gödöllő Szúnyogháló Gödöllő

Szúnyogháló Gödöllő


Cégünk Budapesten és Pest megyében vállalja a szúnyoghálóknak a gyártását, felszerelését és javítását, így Gödöllő városában is. Szúnyogháló kínálatunkat lejjebb találhatja meg, az árakkal együtt. Áraink bruttó árak és tartalmazzák a beszerelés költségét is. A szúnyoghálóink között talál ablakra és ajtóra való hálókat egyaránt.

Ha van háziállata akkor ajánljuk Önnek az állatbiztos szúnyoghálónkat, amely egy sokkal ellenállóbb anyagból készül. Szúnyoghálóinkat kérheti alapszíneinkben, amelyek a fehér és a sötétbarna, de egyedi kérésre legyártjuk egyedi színben is. Szúnyoghálóinkat feltudjuk szerelni redőnnyel vagy zsalúziával együtt.

Minden termékünkre két év garanciát adunk. Többféle extrával kérhetőek, mint például a rugdosó, vagy a fa mintázat. További információért hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 9:00 és 17:00 óra között a +36 (70) 313 42 37 telefonszámon.

Visszahívást kérek

Fix keretes szúnyogháló

Fix keretes szúnyogháló

A fix keretes szúnyoghálók nem mozdíthatóak, épp ezért olyan helyre kell rakni, ahol nem probléma az, hogyha meggátolja a szellőztetést. Ez a legolcsóbb megoldás a rovarok kint tartására. Kérhető alapszíneinkben, amely a fehér és a sötétbarna, de kérhető egyedi színben is. Két év garanciát biztosítunk.

Minimum rendelési méret: 1 m2

90 * 30, 7 * 18, alapszínben: 7 500 Ft / m2

9 * 33, 10 * 25, alapszínben: 8 000 Ft / m2

20 * 22, alapszínben: 8 500Ft / m2

Fix keretes szúnyogháló

Rolós szúnyogháló

Rolós szúnyogháló

A rolós szúnyogháló függőlegesen mozgatható, így hatékonnyá teszi a szellőztetést. Kombinálható redőnnyel és zsalúziával egyaránt. Kialakítása miatt pliszé hálóval is kérhető. Ha van háziállata akkor ajánljuk az állatbiztos hálóinkat. Alapszíneinkben (fehér és sötétbarna) illetve egyedi színben is elérhető ez a termék.

Minimum rendelési méret: 1 m2

40-es tokkal, alapszínben: 12 500 Ft / m2

45-ös tokkal, alapszínben: 13 500 Ft / m2

60-as tokkal, alapszínben: 15 500 Ft /m2

Rolós szúnyogháló

Nyíló szúnyogháló ajtó

Nyíló szúnyogháló ajtó

A nyíló szúnyogháló ajtó minden meglévő ajtóval kombinálható. Alkalmas terasz ajtókhoz, bejárati ajtókhoz és erkély ajtókhoz, hogyha van extra hely a kinyitáshoz. Alapszínekből tud választani, amely a fehér és a sötétbarna, de egyéni kérés alapján más színben is legyártjuk. Kérhet keretes nyíló szúnyogháló ajtót, amely alumíniumból készül.

Minimum rendelési méret: 1,7 m2

Nyíló ajtó, alapszínben: 14 000 Ft / m2

Extraként kérhető rugdosóval: 3 000 Ft / db

Keretes ajtó, alapszínben: 20 000 Ft/ m2

Nyíló szúnyogháló ajtó

Rolós szúnyogháló ajtó

Rolós szúnyogháló ajtó

Alkalmas minden meglévő ajtóhoz, kiváltképp olyan helyekre ajánlott, ahol kevés a hely, mint például a franciaerkélyek. Vízszintesen, egy sínben mozog. Kérhető állatbiztos szúnyoghálóval is, illetve alapszíneinkben (fehér és sötétbarna) valamint egyedi színekben. Két év teljeskörű garanciát biztosítunk erre a termékre.

Minimum rendelési méret: 1,7 m2

Egytokos, vízszintes ajtó: 14 000 Ft / m2

Duplatokos, vízszintes ajtó: 14 500 Ft / m2

Stoppos, vízszintes ajtó: 22 000 Ft / m2

Rolós szúnyogháló ajtó

Pliszé szúnyogháló

Pliszé szúnyogháló

Jelenleg a legjobb minőségű termék, nagy népszerűségnek örvend. Ablakra és ajtóra egyaránt felszerelhető, akár extra nagy méretben is. Nálunk csak a zsinóros változat érhető el, amely halk és nincsenek benne mechanikus részek, amelyek meghibásodhatnának. Kérhető alapszíneinkben, illetve egyedi színekben is.

Minimum rendelési méret: 2 m2

Pliszé ablak, alapszínben: 26 000 Ft / m2

Pliszé ajtó, alapszínben: 26 000 Ft / m2

Mindkét termék: zsinorós

Pliszé szúnyogháló

Egyedi íves szúnyogháló

Egyedi íves szúnyogháló

Egyedi, különleges ívű ablakokra és ajtókra is készítünk szúnyoghálókat. A gyártást és beszerelést megelőzi egy előzetes helyszíni felmérés, amely során lemérjük a méreteket és az íveket, valamint rögzítjük a kívánt extrákat. Kérhető alapszíneinkben vagy egyedi színben illetve kérhető állatbiztos hálóval is.

Minimum rendelési méret: 1 m2

Egyedi, nem szabványos négyzet alakú

szúnyoghálók esetében a felár +50%.

Íves szúnyoghálók esetében a felár: +100% 

Egyedi íves szúnyogháló

Szúnyoghálós redőny

Szúnyoghálós redőny

Szúnyoghálóink többségét beszereljük redőnnyel együtt. A két termék egymástól teljesen függetlenül tud működni, de mégis olcsóbb együtt. A redőny lehet alumínium vagy műanyag. A szúnyogháló lehet fix keretes, rolós vagy akár pliszé is. Kettő plusz három év garanciát biztosítunk erre a két termékre.

Minimum rendelési méret: 1 m2

Műanyag redőnnyel: 20 066 Ft / m2 -tól

Alumínium redőnnyel: 31 496 Ft / m2 - tól

Garancia redőnyre: 2 + 3 év.

Szúnyoghálós redőny

Szúnyoghálós zsalúzia

Szúnyoghálós zsalúzia

Jó minőségű, svájci alapanyagokból legyártott zsalúziákat árulunk, melyeket felszerelünk a szúnyoghálókkal együtt. Így tud védekezni a rovarok ellen és megoldott az árnyékolás, ráadásul a két termék együtt olcsóbb. Az ár a mérettől, színtől és a választott lamellától függ. Öt év garanciát biztosítunk.

Minimum rendelési méret: 1 m2

Zsalúziá lamellák közül választhat:

C-80, Z-90, S-90

Garancia zsalúziára: 5 év

Szúnyoghálós zsalúzia
Szúnyogháló Gödöllő
Pliszé szúnyogháló zsinór csere

Pliszé szúnyogháló zsinór csere

Az elhasználtság vagy a rossz felszerelés okozza a zsinórnak a szakadását. Szerencsére ez egy helyszínen megoldható probléma, általában gyorsan is. De csak akkor, hogyha a szúnyogháló nem sérült, ha sérült, akkor újra le kell gyártani. Ezt szakemberünk tudja megállapítani.

A pliszé szúnyogháló zsinór cseréje 30 000 Ft / db. 

Szúnyogháló zsanér csere

A szúnyogháló zsanér tönkremenetele esetén mindenféleképpen egy cserére van szükség. Előfordulhat, hogy más alkatrészek is meghibásodtak, ilyenkor azokat is ki kell cserélni.

Sima zsanér: 1000 Ft / db, Rugós zsanér: 2000 Ft / db. 

Szúnyogháló zsanér csere

Megrendelés menete

Szúnyogháló megrendelése előtt mindenképpen azt javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden szúnyogháló egyedi méretek alapján készül. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszinen is. Időpont egyeztetéshez kérem hívja ügyfélszolgálatunkat.

Minőség és garancia

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű alkatrészek felhasználásával kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást.

Termékeinkre 2 év garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap H-P 08:00 - 17:00 között a +36 (70) 313 42 37 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a szúnyoghálóval szemben.

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

+36 (70) 313 42 37

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi alapanyagokkal. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Visszahívást kérek

Szúnyogháló Gödöllő

Kiszállást és felmérést vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu , Piliscsaba , Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs , Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence , Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.


Vissza