Szúnyogháló diszkont

  1. Szúnyogháló javítás
  2. Szúnyogháló diszkont

Többfajta szúnyoghálónak vállaljuk a legyártását. Minden szúnyoghálónknak megtalálja a bruttó árát, amely tartalmazza a beszerelés költségét is.

Szúnyogháló diszkont Szúnyogháló diszkont

Szúnyogháló diszkont


Ablakra, ajtóra egyaránt kapható nálunk többfajta szúnyogháló. Fix keretes szúnyogháló, rolós szúnyogháló, pliszé szúnyogháló, különböző szúnyogháló ajtók és redőnnyel vagy zsalúziával egybe épített szúnyoghálók találhatóak a kínálatunkban. Lejjebb görgetve ezeket megtekintheti árral együtt. Áraink bruttó árak és tartalmazzák a beszerelés költségét is!

Szúnyoghálóinkat kérheti fehér vagy sötétbarna alapszíneinkben, de egyedi színben is lehet kérni. Háziállat megléte esetén ajánlatos az állatbiztos hálónkat választani, amely egy sokkal ellenállóbb háló, nem tudnak benne kárt tenni a háziállatok. További extrákkal is lehet kérni az egyes hálókat, például fa mintázattal vagy rugdosóval.

Cégünk Budapesten és Pest megyében végzi a munkálatokat. Más települések esetén kérjük keresse fel ügyfélszolgálatunkat. További információért kérem hívja ügyfélszolgálatunkat H-P 08:00 - 17:00 között a +36 (70) 313 42 37 telefonszámon vagy írjon nekünk az ajanlatkeres@szunyoghalo-szereles.hu címünkre.

Visszahívást kérek

Fix keretes szúnyogháló

Fix keretes szúnyogháló

Olcsó megoldás a rovarok kint tartására. Nem mozdítható, így valamennyire felfogja a levegőnek az áramlását. Kérhető alapszíneinkben, illetve egyedi színekben is. Ha van háziállata akkor ajánljuk az állatbiztos hálónkat, amely nagyobb védelmet nyújt. Két év garanciát biztosítunk erre a termékünkre.

Minimum rendelési méret: 1 m2

90 * 30, 7 * 18, alapszínben: 7 500 Ft / m2

9 * 33, 10 * 25, alapszínben: 8 000 Ft / m2

20 * 22, alapszínben: 8 500Ft / m2

Fix keretes szúnyogháló

Rolós szúnyogháló

Rolós szúnyogháló

A rolós szúnyogháló függőlegesen mozgatható, egy sínben fut, tökéletesen gátolja a rovarok bejutását. Kombinálható redőnnyel vagy zsalúziával is. Kérhető alapszíneinkben (fehér és sötétbarna) illetve egyedi színben is. Pliszé szúnyoghálóval, illetve állatbiztos szúnyoghálóval is eltudjuk készíteni.

Minimum rendelési méret: 1 m2

40-es tokkal, alapszínben: 12 500 Ft / m2

45-ös tokkal, alapszínben: 13 500 Ft / m2

60-as tokkal, alapszínben: 15 500 Ft /m2

Rolós szúnyogháló

Nyíló szúnyogháló ajtó

Nyíló szúnyogháló ajtó

Optimális bejárati ajtók, terasz ajtók és erkély ajtókhoz egyaránt. Kérhető állatbiztos hálóval, amely ellenállóbb, illetve kérhető fehér vagy sötétbarna színben. Egyedi színre vonatkozó igényét kérjük előre jelezze. Kérhető keretes kivitelben, amely alumíniumból készül és minden meglévő ajtóval kombinálható.

Minimum rendelési méret: 1,7 m2

Nyíló ajtó, alapszínben: 14 000 Ft / m2

Extraként kérhető rugdosóval: 3 000 Ft / db

Keretes ajtó, alapszínben: 20 000 Ft/ m2

Nyíló szúnyogháló ajtó

Rolós szúnyogháló ajtó

Rolós szúnyogháló ajtó

A rolós szúnyogháló ajtó vízszintesen mozdítható így olyan helyekre is alkalmas, ahol kevés a hely (pl.: francia erkély). Kérhető pliszé szúnyoghálóval is akár. Fehér és sötétbarna színekben érhető el, illetve kérésre egyedi színben is. Ha van kutyája vagy cicája, akkor ajánljuk az állatbiztos szúnyoghálónkat!

Minimum rendelési méret: 1,7 m2

Egytokos, vízszintes ajtó: 14 000 Ft / m2

Duplatokos, vízszintes ajtó: 14 500 Ft / m2

Stoppos, vízszintes ajtó: 22 000 Ft / m2

Rolós szúnyogháló ajtó

Pliszé szúnyogháló

Pliszé szúnyogháló

A legjobb minőségű szúnyogháló a piacon a pliszé szúnyogháló. Ablakra, ajtóra egyaránt felszerelhető, akár óriás méretekben is. Kérhető rolós szúnyoghálóként is. Alapszíneinkben (fehér és sötétbarna) érhető el, de elérhető továbbá egyedi színben is. Két év garanciát biztosítunk erre a termékre.

Minimum rendelési méret: 2 m2

Pliszé ablak, alapszínben: 26 000 Ft / m2

Pliszé ajtó, alapszínben: 26 000 Ft / m2

Mindkét termék: zsinorós

Pliszé szúnyogháló

Egyedi íves szúnyogháló

Egyedi íves szúnyogháló

Egyedi íves ablakokra és ajtókra is készítünk szúnyoghálókat. Ezek kérhető alapszíneinkben, amelyek a fehér és a sötétbarna, de kérhető egyedi színben is. Ha van háziállata akkor ajánljuk Önnek az állatbiztos hálónkat, amelyben egy óriástestű kutya sem tud kárt tenni. Két év garanciát biztosítunk.

Minimum rendelési méret: 1 m2

Egyedi, nem szabványos négyzet alakú

szúnyoghálók esetében a felár +50%.

Íves szúnyoghálók esetében a felár: +100% 

Egyedi íves szúnyogháló

Szúnyoghálós redőny

Szúnyoghálós redőny

Redőnnyel kombinálható többféle szúnyogháló (fix keretes, rolós, pliszé). A redőny anyagát kiválaszthatja, műanyag és alumínium áll a rendelkezésére. A szúnyogháló és a redőny egymástól függetlenül tud működni. A kombinált redőny rendkívül költséghatékony megoldás, hiszen a két termék együtt olcsóbb.

Minimum rendelési méret: 1 m2

Műanyag redőnnyel: 20 066 Ft / m2 -tól

Alumínium redőnnyel: 31 496 Ft / m2 - tól

Garancia redőnyre: 2 + 3 év.

Szúnyoghálós redőny

Szúnyoghálós zsalúzia

Szúnyoghálós zsalúzia

Szúnyoghálós zsalúzia, amely erős és tartós szerkezetek, svájci alapanyagokból készülnek, így garantált a minőség. Kérheti kurblis vagy motoros kivitelben. Többféle lamella közül lehet választani, illetve többféle szúnyogháló közül is tud választani. Költséghatékony megoldás ez, hiszen e két termék együtt olcsóbb.

Minimum rendelési méret: 1 m2

Zsalúziá lamellák közül választhat:

C-80, Z-90, S-90

Garancia zsalúziára: 5 év

Szúnyoghálós zsalúzia
Szúnyogháló diszkont
Pliszé szúnyogháló zsinór csere

Pliszé szúnyogháló zsinór csere

A zsinórnak az elszakadását általában a rossz felszerelés vagy a különböző alkatrészeknek a megkopása okozza. Ha elszakadt a zsinór akkor ki kell cserélni, ez a helyszínen megoldható, de csak akkor, hogyha más alkatrész nem hibásodott meg.

A pliszé szúnyogháló zsinór cseréje 30 000 Ft / db.

Szúnyogháló zsanér csere

A nyíló szúnyogháló ajtóknál meg tud hibásodni a zsanér, így azt cserélni kell. Megtörténhet, hogy a zsanéron kívül mást is kell cserélni, ezt csak a helyszínen tudjuk megmondani. Cégünk alapvetően Budapesten és Pest megyében dolgozik, más település esetén egyeztetés szükséges.

Sima zsanér: 1000 Ft / db, Rugós zsanér: 2000 Ft / db. 

Szúnyogháló zsanér csere

Megrendelés menete

Szúnyogháló megrendelése előtt mindenképpen azt javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden szúnyogháló egyedi méretek alapján készül. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszinen is. Időpont egyeztetéshez kérem hívja ügyfélszolgálatunkat.

Minőség és garancia

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű alkatrészek felhasználásával kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást.

Termékeinkre 2 év garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap H-P 08:00 - 17:00 között a +36 (70) 313 42 37 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a szúnyoghálóval szemben.

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

+36 (70) 313 42 37

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi alapanyagokkal. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Visszahívást kérek

Szúnyogháló diszkont

Kiszállást és felmérést vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu , Piliscsaba , Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs , Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence , Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.


Vissza