Szúnyogháló Csepel

  1. Szúnyogháló szerelés
  2. Szúnyogháló Csepel

Csepel egész területén, ingyenes kiszállással készítjük új szúnyoghálóját, illetve vállaljuk meglévő szúnyoghálók javítását. Minden új szúnyoghálóra 2 év garanciát vállalunk. Legyen szó keretes, mozgatható vagy pliszé szúnyoghálókról. Hívjon és segítünk!

Szúnyogháló Csepel Szúnyogháló Csepel

Szúnyogháló Csepel


Csepel egész területén, ingyenes kiszállással készítjük új szúnyoghálóját, illetve vállaljuk meglévő szúnyoghálók javítását. Minden új szúnyoghálóra 2 év garanciát vállalunk. Kínálatunkban megtalálja a keretes, mozgatható és pliszé szúnyoghálókat egyaránt. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Hívjon minket és mi szívesen segítünk!

Pest megye és Budapest területén vállaljuk a szúnyoghálóknak az elkészítését és a javítását. Többfajta szúnyoghálóval foglalkozunk, lejjebb görgetve ezeket megtekintheti az árakkal együtt. Áraink bruttó árak és természetesen benne van a beszerelésnek az ára is.

Szúnyoghálóinkat lehet kérni fehér, vagy sötétbarna színben, amelyek az alapszíneink, de lehet kérni más színben is, egyes termékeket fa mintázattal is lehet kérni. Ha van háziállata akkor ajánljuk figyelmébe az állatbiztos hálóinkat, amelyek sokkal ellenállóbbak és sokkal strapabíróbbak, így nem tudnak benne kárt tenni a háziállatok.

A szúnyoghálóinkra két év garanciát adunk. Minden esetben van egy előzetes felmérés, amely során lemérjük a méreteket és felvesszük az igényeket. Szúnyoghálóinkat kérheti redőnnyel vagy zsalúziával együtt is akár. További információért kérem hívja ügyfélszolgálatunkat 08:00 - 20:00 között a +36 (70) 313 42 37 telefonszámon vagy írjon nekünk az ajanlatkeres@redony-szereles.hu címünkre.

Visszahívást kérek

Fix keretes szúnyogháló

Fix keretes szúnyogháló

Nem mozgatható szúnyogháló, így ez nehezíti a szellőztetést, viszont ez a leggazdaságosabb szúnyogháló. Kérhető alapszíneinkben (fehér és sötétbarna) de elérhető egyedi színekben is illetve fa mintázattal is. Háziállat megléte esetén ajánljuk az állatbiztos hálónkat. Két év garanciát biztosítunk a termékre.

Minimum rendelés: 1 m2

90 * 30, 7 * 18, alapszínben: 7 500 Ft / m2

9 * 33, 10 * 25, alapszínben: 8 000 Ft / m2

20 * 22, alapszínben: 8 500Ft / m2

Fix keretes szúnyogháló

Rolós szúnyogháló

Rolós szúnyogháló

A rolós szúnyogháló mozgatható függőleges irányba, így hatékonnyá tudja tenni a szellőztetést. Kérheti alapszíneinkben vagy egyedi színben. Pliszé szúnyoghálóval is eltudjuk készíteni, de állatbiztos hálóval is kérhető. A termék sínben mozog, összeszerelhető redőnnyel is. Két év garanciát adunk.

Minimum rendelés: 1 m2

40-es tokkal, alapszínben: 12 500 Ft / m2

45-ös tokkal, alapszínben: 13 500 Ft / m2

60-as tokkal, alapszínben: 15 500 Ft /m2

Rolós szúnyogháló

Nyíló szúnyogháló ajtó

Nyíló szúnyogháló ajtó

Alkalmas bejárati, terasz, illetve erkély ajtókhoz. Minden meglévő ajtóval kompatibilis anyagtól függetlenül. Kérheti állatbiztos hálóval, illetve kérheti a keretes szúnyogháló ajtót, amelynek anyaga alumínium. Extraként kérhető rugdosóval is, minden extra befolyásolja a végösszeget. Két év garanciát adunk rá.

Minimum rendelés: 1,7 m2

Nyíló ajtó, alapszínben: 14 000 Ft / m2

Extraként kérhető rugdosóval: 3 000 Ft / db

Keretes ajtó, alapszínben: 20 000 Ft/ m2

Nyíló szúnyogháló ajtó

Rolós szúnyogháló ajtó

Rolós szúnyogháló ajtó

Jó választás erkély ajtókhoz, főleg olyan helyekre, ahol kevés a hely. A rolós szúnyogháló ajtó kérhető fehér vagy sötétbarna színben, de kérhető egyedi színben is. Kérheti egytokos, duplatokos, vagy stoppos kivitelben, illetve kérhető állatbiztos hálóval is. Extraként kérhető fa mintázattal is. Két év garanciát biztosítunk.

Minimum rendelés: 1,7 m2

Egytokos, vízszintes ajtó: 14 000 Ft / m2

Duplatokos, vízszintes ajtó: 14 500 Ft / m2

Stoppos, vízszintes ajtó: 22 000 Ft / m2

Rolós szúnyogháló ajtó

Pliszé szúnyogháló

Pliszé szúnyogháló

A pliszé a legnépszerűbb termékünk. Készíthető belőle ablakra és ajtóra egyaránt háló, akár extra nagy méretben is. Kérheti rolós szúnyogháló kivitelben is. Van láncos és zsinóros pliszé, mi csak a zsinóros kivitelt áruljuk. A pliszé szúnyogháló kombinálható redőnnyel és zsalúziával is. Két év garanciát adunk.

Minimum rendelés: 2 m2

Pliszé ablak, alapszínben: 26 000 Ft / m2

Pliszé ajtó, alapszínben: 26 000 Ft / m2

Mindkét termék zsinóros

Pliszé szúnyogháló

Egyedi íves szúnyogháló

Egyedi íves szúnyogháló

Az egyedi íves szúnyoghálót kérheti fehér és sötétbarna színben. Ha van háziállata akkor ajánljuk figyelmébe az állatbiztos hálónkat amely rendkívül ellenálló anyagból készül. Mindig van egy előzetes felmérés, amely során lemérjük a méreteket, íveket és személyre szólóan készítjük el a szúnyoghálót.

Minimum rendelés: 1 m2

Egyedi, nem szabványos négyzet alakú

szúnyoghálók esetében a felár +50%.

Íves szúnyoghálók esetében a felár: +100%

Egyedi íves szúnyogháló

Szúnyoghálós redőny

Szúnyoghálós redőny

Többfajta szúnyoghálót is összetudunk szerelni redőnnyel, többek között fix keretes szúnyoghálót, rolós szúnyoghálót, vagy pliszé szúnyoghálót. A redőnynél választhat, hogy műanyag, vagy alumínium redőnyt szeretne. A szúnyogháló és a redőny egymástól teljesen függetlenül működik.

Minimum rendelési méret: 1 m2

Műanyag redőnnyel: 20 066 Ft / m2 -tól

Alumínium redőnnyel: 31 496 Ft / m2 - tól

Garancia redőnyre: 2 + 3 év.

Szúnyoghálós redőny

Szúnyoghálós zsalúzia

Szúnyoghálós zsalúzia

Kiváló minőségű svájci alapanyagokból készítjük el a zsalúziákat, amelyeket kérheti kurblis vagy motoros kivitelben. Sokfajta szúnyoghálóval tudjuk kombinálni, például rolós vagy fix keretes szúnyoghálóval. Többfajta lamella típus közül választhat. Öt év garanciát biztosítunk a zsalúziákra.

Minimum rendelés: 1 m2

Zsalúzia lamellák közül választhat:

C-80, Z-90, S-90

Garancia zsalúziára: 5 év

Szúnyoghálós zsalúzia
Szúnyogháló Csepel
Szúnyogháló rugó javítás

Szúnyogháló rugó javítás

A meghibásodott rugó esetén a megoldás mindig a rugónak a kicserélésében rejlik. A rugótól függ, hogy mennyibe fog kerülni. Ha nem tudja, hogy önnek milyen van, hívja ügyfélszolgálatunkat 08:00 - 20:00 között a +36 (70) 313 42 37 telefonszámon.

2500Ft/db vagy 5000Ft/db

Szúnyogháló zsanér csere

A nyíló szúnyogháló ajtóknál szokott megesni, hogy a zsanér tönkre megy. Ilyenkor ezt cserélni kell. Megtörténhet, hogy a zsanér mellett mást is ki kell cserélni, ezt csak a helyszínen tudjuk megmondani.

Sima zsanér: 1000 Ft / db, Rugós zsanér: 2000 Ft / db

Szúnyogháló zsanér csere

Megrendelés menete

Szúnyogháló megrendelése előtt mindenképpen azt javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden szúnyogháló egyedi méretek alapján készül. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszinen is. Időpont egyeztetéshez kérem hívja ügyfélszolgálatunkat.

Minőség és garancia

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű alkatrészek felhasználásával kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást.

Termékeinkre 2 év garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (70) 313 42 37 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a szúnyoghálóval szemben.

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

+36 (70) 313 42 37

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi alapanyagokkal. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Visszahívást kérek

Szúnyogháló Csepel

Kiszállást és felmérést vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu , Piliscsaba , Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs , Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence , Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.


Vissza